top of page

ABOUT

Jeg er selvstændig designer siden 2006. En kreativ samarbejdspartner til dig, der ønsker meningsfuld visuel kommunikation. Mit arbejde er baseret på indsigt og forståelse for mine kunders behov. Min fordel ligger i at kunne anskue udfordringer udefra, og jeg rådgiver altid ærligt, sagligt og med overbevisning. Jeg  går op i detaljerne og sikrer konsekvent kvalitet fra konceptudvikling til eksekvering og implementering på tværs af medier og platforme. 

Det jeg kan tilbude er at skabe koncept styret, emotional involverende funktionel design. For dig, der har brug for eksklusive og personlige designløsninger. 

Samarbejdspartner

Røde Kors / Vendelbo Kommunikation / Tubine / Kvinderådet / Danner / Byens Forlag / Zentropa / Det Danske Filmskole / Dyrberg Kern / Dansk Flygtningehjælp / Bang & Olufsen / Georg Jensen / Nordisk Film / DR / SF-Film / First Lady Film / Nimbus Film / HK / DTU / Neon & Nordlys / Mellemfolkelig Samvirke / Nordic Factory / Mainstream / Dansk Industri / Europabevægelsen / Hermann Vaske's Emotional Network / Kameraudlejningen / Orange-Valley Productions / Filmstationen

Service

UX/UI design / editorial design / art direction / layout / plakater / bøger /magasiner og andre publikationer / identiteter / brand- og logodesign / designmanual / videokommunikation / idé- og konceptudvikling  / visitkort / brevlinie / infografik / ikoner / pictogrammer / animationer / art work og titelsekvens til film- og TV produktioner

Referancer

"Jeg har sat allerstørst pris på Tinas evige åbenhed og nysgerrighed, når det handler om at gå på opdagelse efter et visuelt udtryk. På mange af vores bøger har Tina været en del processen, lige fra den allerførste spæde ide tog form i mine tanker. Om det så kun har været en stemning eller en følelse, jeg i første omgang var i stand til at sætte ord på, har Tina altid stået klar til at gå på visuel udforskning sammen – og til tidligt i processen at omdanne abstrakte tanker og ideer til konkrete billeder. I mit samarbejde med Tina er jeg altid blevet mødt med masser af kreativ friktion, men aldrig frustration og begrænsende modstand. Jeg kan uden tøven give Tina alle de varmeste anbefalinger til enhver form for grafisk arbejde.”

Tommy Heisz, forfatter og journalist

"Jeg går altid til Tina Schembecker, når jeg har brug for at hyre en grafisk designer ind til mine projekter, for her ved jeg, at jeg altid får en professionel og kreativ grafisk løsning. Sammen har vi lavet alt fra magasiner, bøger, flyers, postkort og plakater.

Tina er altid klar med gode input og forslag, og hun møder aldrig en med en ‘business as usual’-tilgang. Tina tager sig tid til at sætte sig ind i såvel afsender som målgruppe. I den kreative proces er hun altid modtagelig for feedback og åben over for at diskutere, rette til og tænke anderledes.

Jeg giver Tina mine varmeste anbefalinger – hun er en fantastisk samarbejdspartner.

Lene Veldelbo, vendelbokommunikation.dk

bottom of page